lørdag den 2. april 2011

Apple patenttihakemus paljastaa suunnitelmat ulkoinen akku, loitsuja edelleen pulassa HyperMac

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/apple-patent-application-reveals-plans-for-external-battery-pack/:


Way takaisin viime vuoden syyskuussa, Apple teki patentin loukkausta puku vastaan ​​HyperMac, ihmiset takana ulkoisia akkuja . Tuolloin näytti siltä, ​​että Apple oli suojella patentoitu MagSafe-liitin, mutta äskettäin julkaissut USPTO hakemus ja "virtalähde, jossa sisäinen akku" saattaa paljastaa oikeamman kuvan yhtiön lainkäyttöasioita motivaatioita. From näyttää asioita, porukka aikoo tehdä sen merkki mehuksi ratkaisuja pohjimmiltaan seinälaturi pakkaus sisäinen akku. Mukaan patentin hakemista, vehje kuuluisi prosessori parceling energian isäntälaite sekä adapterin ja voisi myös sisällyttää täydentävä energialähde kuin aurinkokenno. Muun muassa se myös yhteyden laitteeseen ladataan avulla käyttäjät voivat seurata mehu tallennettu lisäakun. Jos asia ei päätyä tekemään sitä markkinoille, se näyttää HyperMac voisi olla paljon enemmän vaivaa sen käsissä kuin pieni patentin loukkausta puku .

Apple patenttihakemus paljastaa suunnitelmat ulkoinen akku, loitsuja edelleen pulassa HyperMac perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 18:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink AppleInsider | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar