lørdag den 2. april 2011

Cablevision Optimaalinen iPad app nyt saatavilla, purojen satoja tv-kanavia ja VOD

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/cablevision-optimum-for-ipad-app-now-available-streams-hundreds/:


Uusi Cablevision iPad app on asianmukaista, ottaen televisioyhtiöille ( Fox, Discovery, Viacom ) hyökkää Time Warnerin TV-streaming TWCable TV app tarjoamalla tilaajille samat kanavat kuin niiden iO tv-paketti ja video on demand. Optimaalinen iPad app myös mahdollisuus perustaa DVR tallennuksia, poista nauhoitettuja ohjelmia ja selata TV-ohjelmat, vaikka se ei toimi suoraan kaukosäädin kaapeli-tv. Viime kerralla Fox ja Cablevision potenssiin pois tilaajien ei katsella esityksillään on Hulu tai kaksi peliä World Series , joka yhdessä pitkän taistelun aikana verkon DVRs , ehdottaa kaapeli yhtiö on valmis kaivaa sen korot syvälle aiheesta . Monikanavainen News huomauttaa tilaajaa tarvitaan ainakin yksi kaapelilaitteen hyödyntää uuden sovelluksen ja TOS todetaan se voi käyttää vain sisällä asiakkaan asuinpaikka. Tilaajat varustettu asianmukaisesti voi napata app iTunes linkkiä, tutustu kuvia galleriassa tai video demo käyttäjä upotettu tauon jälkeen.



Päivitys: Nyt on lehdistötiedote ja tietoisku siitä Cablevision (mahdollisen valinnan jälkeen tauko) joten tässä se on numeroilla: 300 kanavaa, voidaan rekisteröidä jopa kolmella iPads tiliä kohden ja käyttää minkä tahansa kahden samanaikaisesti. Kaukosäätimen toiminnot tapahtuu kesällä, ja yhtiö toteaa, että koska se tuottaa suurempia kanavia digitaaliseen kaapeliverkkoon, ei internet (ei "net vaaditaan) se katsoo tämän käyttö kuuluu voimassa olevan kuljetuksen sopimuksilla.



[Kiitos, johnnydop, jcdesimp & Michael]


Jatka käsittelyssä Cablevision optimaalinen iPad app nyt saatavilla, purojen satoja tv-kanavia ja VOD


Cablevision Optimaalinen iPad app nyt saatavilla, purojen satoja tv-kanavia ja VOD perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 12:04:00 EDT. Tutustu


Ingen kommentarer:

Send en kommentar