lørdag den 2. april 2011

Miten haluaisit muuttaa HP: n Fusion-powered Pavilion dm1z?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/how-would-you-change-hps-fusion-powered-pavilion-dm1z/:


Tiedämme, että olet - olet että kaveri (tai tyttö!), Jotka eivät yksinkertaisesti voi vastustaa upottamalla varpaat osaksi mitä seuraavaksi, ja jos AMD: n Fusion , olet lähes varmasti meni ulos ja tarttui jopa HP Pavilion dm1z heti koska se tuli markkinoille. Nah, emme selvänäkijä, vain rationaalinen guessers. Joka tapauksessa, nyt kun olet ollut kiinteä kahden tai kolmen kuukauden teidän Zacate tukemien ultraportable, olemme kiinnostuneita tietämään, miten haluat muuttaa asioita, jos annetaan kultainen avain. Oletko tyytyväinen rakentaa laatua? Miten se lämpö? Tunne mitään kateutta niille, jotka ovat valinneet Atom-pohjainen laitetta? Ovatko näppäimistö ja ohjauslevy asioita todella odotan käyttäen? Menkää ja venttiili kommentit alla, on perjantai, se on sinun syntymäpäivä, ja HP ​​sai kauhean paksu kerros ihoa.

Miten haluaisit muuttaa HP: n Fusion-powered Pavilion dm1z? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 22:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar