fredag den 22. april 2011

Android-puhelimissa pitää sijainti välimuisti, niin, mutta se on vaikeampaa saada

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/WRmCXOwdnH0/android-phones-keep-location-cache-too-but-its-harder-to-access.ars:


Tämän jälkeen viikon huolestuttava ilmestys, että iPhone ja 3G iPads pitää kirjautua paikkatietojen perustuvat matkapuhelintornien ja WiFi-tukiaseman triangulaatiota kehittäjä Magnus Eriksson esitetty osoittaa, että Android älypuhelimet tallentaa täsmälleen samanlaisia ​​tietoja sen sijainti palveluihin. Vaikka tiedot on vaikeampi päästä tavalliselle käyttäjälle, se on niin triviaalia pääsyn osaava hakkeri tai Forensics asiantuntija.


Keskiviikkona turvallisuus tutkijat Alasdair Allan ja Pete Warden paljasti tuloksensa että 3G-yhteensopivaa IOS laitteita pitää tietokantaa paikkatietojen perustuu matkapuhelintornien triangulaatio ja WiFi tukiaseman läheisyydessä tiedosto nimeltä "consolidated.db." IPhone sekä 3G varustettu iPads, tuottaa tämä kätkö, vaikka et ole erikseen käytät sijaintiin perustuvia palveluja. Nämä tiedot on myös varmuuskopioidaan tietokoneen joka kerta se on synkronoitu iTunesista. Warden kirjoitti sovellus, joka löytyy, jäsentää ja kartoittaa paikkatietoihin käyttäjän tietokoneessa, jos IOS laite varmuuskopiot eivät mahdollisesti salattu.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar