fredag den 22. april 2011

Carnegie Mellon n GigaPan Time Machine tuo nopeutus ja panoraamoja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/22/carnegie-mellons-gigapan-time-machine-brings-time-lapse-to-panora/:


Olemme jo nähneet GigaPan tekniikkaa käytetään paljon vaikuttava panoraamoja , mutta jotkut tutkijat Carnegie Mellon-yliopistossa on nyt mennyt askeleen pidemmälle heidän ns GigaPan Time Machine "-hanketta. Kiitos taika HTML5 ja aikaa vievää (mutta automaattinen) valokuvaus, voit nyt "samanaikaisesti tutkia avaruutta ja aikaa" oikeassa selaimessa - eli zoomata ja noin suurikokoiset panoraama, joka myös sattuu olla aika-raukeavat video. Jos ei huvita tutkia itse, voit myös hypätä suoraan joitakin kohokohtia - kuten esimerkiksi rakentamisen Hulk patsas CMU Carnival kuvassa yllä. Ht jopa lähde linkkiä kokeilla sitä - vain varmista, että olet joko Chrome ja Safari, koska he vain yhteensopivien selainten tällä hetkellä.

Jatka käsittelyssä Carnegie Mellon n GigaPan Time Machine tuo nopeutus ja panoraamoja


Carnegie Mellon n GigaPan Time Machine tuo nopeutus ja panoraamoja perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 huhtikuu 2011 16:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde GigaPan Time Machine | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar