fredag den 22. april 2011

Exclusive: Valkoisen iPhone 4 laskeutuu Vodafone UK

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/22/exclusive-white-iphone-4-lands-at-vodafone-uk/:


No, olisitko Hanhi tuohon? Se, ​​ystävät, on Applen kauan odotettu , tuskin unohdetut valkoinen iPhone 4 , ja sikäli kuin voimme kertoa, tämä on oikeastaan ​​todella paljon. Olemme nähneet vähittäiskauppiaat tekemään tilaa ja vaikeasti luurin viime kuukausina, ja aiemmin tänään kuulimme, että Vodafone UK: n inventaariojärjestelmät osoittivat valkoinen iPhone 4 koska merenkulku sisään nyt olemme vakuutena muutamia kuvia 16GB malli erillisestä lähteestä, joka on ilmeisesti päässyt käsiin yksi onnekas asiakas (lue: kaveri) yli Britanniassa.



Kuten tarina menee, myyjä soitti sitä niin musta iPhone helpottaa kaupan, ja pian sen jälkeen myynti laski, Voda lähetti ilmoituksen pysäyttää myy näitä helmiä "vasta ensi viikolla." Just niin tiedät, MC60 4 B / mallinumero kuvassa on erityisen kiinnostava verrattuna oman talon UK iPhone 4, jälkimmäinen, joka on myös 16 Gt versio, urheilu mallinumero MC60 3 B / . Epäilemme me ei mennä liian pitkälle tukalassa esittämällä "3" ja "4" on siellä edustaa sävyn vaihtelua, ja jos haluat venyttää teoria askeleen eteenpäin, MC60 5 B / edustaa 32GB musta iPhone 4. Toisin sanoen, älä järkyty kun valkoinen 32 gigger rullaa kuin MC60 6 B / A. Niin, tämä on ensimmäinen laillinen merkki siitä, että valkoinen iPhone 4 on vaan päivän päässä tulee myyntiin? Olemme juuri asiantuntijoita meteorologia, mutta se varmasti tuntui keväällä vuonna Londontown tänään.



PS - 9-5 Mac ehdottaa , että se tulee olemaan laskeutua 27 huhtikuu , ainakin Hollannissa.




[Kiitos, Anonymii]


Exclusive: Valkoisen iPhone 4 laskeutuu Vodafone UK perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 huhtikuu 2011 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | & nbs

Ingen kommentarer:

Send en kommentar