fredag den 22. april 2011

Windows 7: 350 miljoonaa lisenssejä myydään 18 kuukautta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GKmb-2GW_so/windows-7-350-million-licenses-sold-in-18-months.ars:


Kahdeksantoista kuukautta Windows 7 julkaistiin Microsoft on kehua , että se on myynyt 350 miljoonaa lisenssejä sen lippulaiva käyttöjärjestelmä. Alustan myynti ei ole juuri hidastunut vuodesta yhtiö viime bragged numerot, 12 kuukauden kuluttua, 240 miljoonaa ajokortit on lähetetty.


Kaikki kaukana Windows Vistan markkinoille saattamiseen saakka. Vaikka Windows Vista myi hyvin noin 330 miljoonaa internetin käyttäjää kahden vuoden kuluttua käynnistämisestä, sen vastaanotto oli laimea, ja vaikka käyttäjät oikeastaan ​​aika tykkäsi , se ei päässyt hyväksyntää olennaista yritysmarkkinoille.


Windows 7 sen sijaan kukoistavat sekä kotona että töissä. Microsoft mainitsee IDC arvioi, että 90 prosenttia yritysten on parhaillaan siirtymisestä Windows 7, ja Redmond väittää, että otat Windows 7 antaa yrityksille mahdollisuuden säästää noin 140 dollaria per PC vuodessa. Tämä yritys aloittamisen pitäisi olla joitakin mukavia sivuvaikutuksia-varsinkin, niin sitten on toinen naula arkkuun Internet Explorer 6 .


Windows XP, joka on kymmenen vuotta vanha tämän vuoden lokakuussa, on kukkulan kuningas, kuitenkin. Vaikka Windows 7 on ylittänyt että käyttöjärjestelmän osuus joillakin markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa, vanha käyttöjärjestelmä on edelleen hallussaan noin 54 prosenttia maailmanmarkkinoista. Windows 7 on vain 24 prosenttia. Jos nykyinen suuntaus jatkuu, Windows 7 tulee eclipse sen antiikin edeltäjänsä 12-15 kuukautta-juuri ajoissa odotettua käynnistää Windows 8.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar