mandag den 6. december 2010

Sprint asteittain Nextelin iDEN verkkoon, valitsee myyjät $ 5b verkon päivittämisestä projektin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/sprint-phasing-out-nextels-iden-network-selects-vendors-for-5/:
Näyttää Motorola I1 Android asettaa (ei kuvassa yllä) asettua korkein loppuun Nextel puhelin koskaan - Sprint juuri ilmoittanut, että se on vähitellen iDEN verkko joskus 2013 kun se alkaa uusi neljä-viisi miljardia dollaria verkon parantamiseksi hanke nimeltään "Verkko Vision". Olemme odotettu jo jonkin aikaa - Sprint / Nextel sulautuminen on vaivaa tilaaja tappiot ja huhut hajoamisesta on vuosia - mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme saaneet päivämäärä. Sprintin liikkuvan pois push-to-talk omassa verkossaan tukeakseen 10600000 Nextel asiakkaita, mutta meillä ei ole aikataulua vielä. Sprintin ilmoittaa myös myyjät Network Vision: Alcatel-Lucent, Samsung, Ericsson ja kukin hoitaa aluetta ja sen tehtäväksi on laajentaa ja linnoittaminen Sprintin olemassa 1900 MHz 3G-verkon, kun ostaa 800 MHz, 1900 MHz ja 2,5 GHz taajuuksia tulevaisuudessa käytetään. Mielenkiintoista, Sprint ehdottomasti suojaamisessa WiMAX vetoja vähän - se voi päivittää uuden vaihteen LTE kanssa vaihtava on baseband kortti ja antaa firmis, joka varmasti antaa yritykselle noin 4G joustavuutta pitäisi Clearwire ei kasata yhteen . Saa nähdä mitä tapahtuu - altavastaaja on tehdä joitakin liikkeitä.

Sprint asteittain Nextelin iDEN verkkoon, valitsee myyjät $ 5b verkon päivittämisestä projektin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 13:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde USA Today , Fierce Wireless | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar