mandag den 6. december 2010

Micron upottaa virheenkorjaus flash-muistipiirien, vaatii se ClearNAND

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/micron-embeds-error-correction-in-flash-memory-chips-calls-it-c/:
Solid-state-varastointi on fantastinen kamaa, kestävä ja valon nopeudella, mutta se sai osansa oikuista - bittiä epäonnistua, sivut täyttyä, ja soluja heikkenee ajan mittaan. Yleensä todistustaakka on lihaksikas ohjaimen hoidat ajaa ja varmista, että se kestää hyvin kauan (minkä takia tuotemerkit kuten SandForce voi tehdä tai rikkoa SSD), mutta se näyttää Micron aikoo kaapata osa että vastuu sen uuden ClearNAND pelimerkkejä. Yksinkertaisesti sanottuna, jokainen ClearNAND muistimoduuli on sisäänrakennettu 24-bittinen virheenkorjausta moottori, joten oman aseman isäntä ohjain ei tarvitse olkapää että kuorma, ja voi keskittyä hyvää kamaa - saada tietoja toimitetaan nopeudella, joka hävittää perinteiset kiintolevyt. Micron sanoo Uusien sirujen on saatavilla juuri nyt on 25nm kokoja . Haluatko lisää teknisiä pilaantunut? Osuma meidän kattavammin linkki kuulla mitä tämä voisi tarkoittaa virhealtista tulevaisuuden välineellä. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Micron upottaa virheenkorjaus flash-muistipiirien, kutsuu sitä ClearNAND

Micron upottaa virheenkorjaus flash-muistipiirien, vaatii se ClearNAND perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 18:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PhysOrg | lähde Mikroni | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar