mandag den 6. december 2010

Vizio ja OnLive ihmetellään tilaus-pohjainen video-palvelut ensi vuonna

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/vizio-and-onlive-mulling-subscription-based-video-services-for-n/:
Ikään kuin emme jo tiedä, että video on demand oli kuuma uusi lippu, Wall Street Journal tänään ilmoittaa, että pari useammat yritykset ovat valmiita heittävät hatut kehään. OnLive, pilvi pelaamista nousukas , on vahvistanut aikeensa tarjota jopa tilaukseen perustuva elokuva streaming-palvelu jossain vaiheessa ensi vuonna, kun taas HDTV myyjä Vizio sanotaan myös tarkastella vaihtoehtoja. Mikä tekee näistä uusista kaverit kiehtova (lukuun ottamatta sitä, että Vizio myy paljon televisiot USA) on yleinen tunnetta mediayhtiöiden että Netflix kasvaa epämiellyttävän iso ja olisi monipuolistettava pois. No, tapahtuipa mitä tahansa, emme me eivätkä sisällön jakelijoiden olisi rahapulassa VOD valinta tulee 2011. Hit lähde linkkiä aiempaa laajemmin tarkastella nykytilannetta.

Vizio ja OnLive ihmetellään tilaus-pohjainen video-palvelut ensi vuoden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 04:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar