mandag den 6. december 2010

Slow Down app hidastaa sävelet kunnes hidastaa auton (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/slow-down-app-slows-down-your-tunes-until-you-slow-down-your-car/:
Slow Down app hidastaa sävelet kunnes hidastaa auton (video)
Ylinopeus on helppo tehdä, ja halusimmepa sitä tai ei ole joku muu autossa nalkuttava sinua siitä todella voi auttaa. Mitä tehdä, jos äiti on poissa? Lähtö hidastuu App Storesta . Se on tuote Belgian organisaation OVK, lasten vanhempia liikenneonnettomuuksissa kuolleiden ja se on hyvin yksinkertainen ajatus: jos ajat liian nopeasti se hidastaa musiikkia, kuten jäljempänä osoitan. Cross raja ja teidän mahtava voittaa päästä läpi melassi, mutta palata oikeudellinen nopeus ja Joanna Newsom n rallatus ennätyksen lopettaa kuulostaa zombie on turmiollinen itkuvirsiä. Emme ole täysin varma, onko sovellus toimii ulkopuolella se isänmaa tässä vaiheessa, ja kun ajatellaan, miten epäluotettavia ilmoitettu nopeusrajoituksia navigointiohjelmisto yleensä emme tiedä haluamme sitä. Mutta, jos sinulla on paha tapa et voi potkia, tämä ilmainen sovellus voi vain auttaa.

Jatka käsittelyssä Slow Down app hidastaa sävelet kunnes hidastaa auton (video)

Slow Down app hidastaa sävelet kunnes hidastaa auton (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 09:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Killer Startups | lähde OVK hidastuu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar