mandag den 6. december 2010

ASUS E600 WP7 älypuhelimen pysähtyy FCC mahdollisesti tarkoitettu AT & T

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/asus-e600-wp7-smartphone-stops-by-the-fcc-possibly-destined-for/:
ASUS E600 WP7 laatta pysähtyy FCC matkalla AT & T myymälää
ASUS on varmasti yksi ensimmäisistä pelaajat saada kaikki innoissamme Windows Phone 7 , mutta koska OS julkaisu tuli ja meni kaikki oli edessä oli pari blurrycam laukausta ja pieni video on neljän tuuman laatan yhtiöltä. Nyt meillä on edelleen vähemmän kuin mairitteleva kuva, mutta nämä tulevat erittäin vankka lähde: FCC . Kummallista kyllä tämä arkistointi vuodelta huhtikuuta ja sisällyttäminen Garmin Asus brändäystä verkkolaite on toinen osoitus siitä, että tämä puhelin tulee aikaisemmin . Me kuulemme huhuja tässä vaiheessa, että tämän puhelimen voi itse koskaan nähdä vähittäiskaupan julkaisu, että se on nyt vain testialustana tulevia malleja, mutta jos se ponnahtaa vähittäiskaupassa se tulee todennäköisesti lepää AT & T myymälää. Jos kaikki haluavat tarpeeksi kovaa, ehkä se vihdoin löytää tiensä.

ASUS E600 WP7 älypuhelimen pysähtyy FCC mahdollisesti tarkoitettu AT & T perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 07:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink WMPoweruser.com | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar