mandag den 6. december 2010

EPFL: n fly-vaikutteita 3D kamera vie kaikkivaltius kolmanteen ulottuvuuteen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/epfls-fly-inspired-3d-camera-takes-omnipresence-to-the-third-di/:
Vain jos olet huolestunut siitä, että 3D- vallankumous ei ole vielä ottanut tieteellisen tutkimuksen alalla, EPFL on täällä vakuuttaa teille, että kaikki on hyvin. Tutkijat pari EPFL laboratoriot ovat viime aikoina keksineet fly-vaikutteita domekameran että ei ole vain ladata alas kameroiden repiä näkymät (lähes) kaikki kulmat, mutta myös varustettu lähtö algoritmin, joka rakentaa bona fide 3D-kuva. Trickeration kuuluu laitealustan, joka laskee syvyys kullakin kameran kuva ja rekonstruoi 3D visuaalinen sen perusteella, kuinka kaukana asiat todella ovat. Se paljon kehittyneempi lähestymistapa kuin syvyysvaikutelma käytettyä nykyisten 3D televisioita, koska syvyys olisi (teoriassa) muuttuu teidän kuvakulma muuttui. Ei vielä hakea patenttia lähestymistapaan, ja jos koko maailman salvat, voimme nähdä tämä asia käyttää "videovalvonta, elokuvien tekemiseen ja luoda taustoja videopelejä." Joukossa muun muassa , tietenkin. Demonstratiivinen vid odottaa sinua vain tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä EPFL: n fly-vaikutteita 3D kamera vie kaikkivaltius kolmanteen ulottuvuuteen (video)

EPFL: n fly-vaikutteita 3D kamera vie kaikkivaltius kolmanteen ulottuvuuteen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 09:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Engadget saksa | lähde Physorg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar