mandag den 6. december 2010

Apple ruokia Mac App Store suuntaviivat, toivoo sinun koodin yli lomien

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/apple-dishes-mac-app-store-guidelines-hopes-youll-code-over-th/:
Vaikea sanoa, jos Applen Mac App Store todella tulee käynnistää viikon tänään, mutta se on melko selvää, että odotus on pienentymässä. Viikonloppuna, lahko tsaarien Cupertino päivitetään yhtiön uudet ja ilmoitukset sivu kehittäjille, kolme panee erityisesti osoittaa selvitystä lähestyvästä App Storesta OS X luonnollisesti Apple on aivan selkeästi tiedostojärjestelmän käytön tarve Jotta "edistää yhtenäistä käyttökokemusta." Tämä yksi sanelee, että Mac apps kirjoittaa tiedostoja "asianmukaisissa paikoissa," vapauttaa loppukäyttäjät alkaen hukkaan hetkiä elämän kahlaa väärään hierarkioita. Toisin käyttäytyminen sallittua Mobile App Store, Apple on hylännyt esitetään demoja ja kokeita demot Mac App Store, sen sijaan kannustaa coders isäntä niitä tiedostoja omasta sivustoja etukäteen. Lisäksi Apple sallii devs luoda omia mukautettuja tarkastuksia edellyttäen, että tekijä tai käyttäytyminen "tukee Applen käyttöliittymän suunnittelun periaatteet." Hit lähde täydellinen luettelo käskyjä, ja muista ottaa 'em sydän - mutta että kapinallinen?

Apple ruokia Mac App Store suuntaviivat, toivoo sinun koodin yli lomien perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 10:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PC World | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar