mandag den 6. december 2010

NYU prof tikkuja kameran takana päätään, aivan kuten on luvattu (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/nyu-prof-sticks-camera-on-the-back-of-his-head-just-as-promised/:
Muistatko kun vanhempasi kertonut heillä oli silmät selässä päätään, ja osa halusi uskoa? No, NYU professori ja taiteilija Wafaa Bilal äskettäin ollut, että tehdään , vaikka se ei ole niin pysyvää kuin olimme toivoneet - se irrotettava dealie kiinnitetty titaani levy istutetaan takaisin hänen kallo. Tuloksena lifecast pääsee johdetaan ja olkalaukku hänen puolellaan, jota käytetään hänen taideprojekti kolmas I klo Mathaf arabien Museum of Modern Art 30. joulukuuta ... mutta sinun pitäisi olla mahdollisuus saada vilkaista klo kuvia hänen verkkosivuilla vain vähän yli viikon. Ei sanaakaan siitä, että hän tulee myös kytkeä koko pakki noin makeita LCD suojalasit . Tässä on odottava. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä NYU prof tikkuja kameran takana päätään, aivan kuten on luvattu (video)

NYU prof tikkuja kameran takana päätään, aivan kuten on luvattu (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 00:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Daily Mail | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar