mandag den 6. december 2010

Sähköinen hermo sillan avulla halvaantunut hiiret taas kävelemään, ihmisessä saattaa osoittautua hankala

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/electronic-neural-bridge-helps-paralyzed-mice-walk-again-human/:
Se on vain ollut viikon jälkeen kuulimme ikä kääntäminen hiirillä , mutta jo meillä toinen suuri edistysaskel jyrsijän sairaanhoidon: ratkaisu lieventämiseksi tuhoisia selkäydinvamma. UCLA tutkimusryhmä on osoittanut, että uusi järjestelmä, joka palauttaa kävely liikkeen hiiren takajalat, mutta ei pelkästään sitä, se myös myöntää valvonnassa pikku kaveri vastaamalla sen eturaajojen toimia. elektromyografia anturit havaitsevat, kun hiiri alkaa kävellä edessä, mikä johti sähköisiä signaaleja lähetetään toiminnallinen alaosassa sen selkärangan, joka puolestaan käynnistyy takana lihaksia tasaisesti kävely kävelyä. Se on testattu vain oravanpyörä toistaiseksi, mutta tulos näyttää olevan saumaton palauttaminen kävely kapasiteetin jyrsijöillä, joka ei vaadi ulkopuolista apua. Sama on melko vaikea jäljitellä ihmisten, bipeds että ne ovat, mutta siksi sitä kutsutaan tutkimukseen eikä reobvious.

Sähköinen hermo sillan avulla halvaantunut hiiret taas kävelemään, ihmisessä saattaa osoittautua hankala perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 07:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde MIT Technology Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar