mandag den 6. december 2010

Liittovaltion Wi-Net Esityksessä ehdotetaan femtocell ja WiFi hotspot joka liittovaltion rakennus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/federal-wi-net-bill-proposes-a-femtocell-and-wifi-hotspot-in-eve/:
Tässä on yksi tapa korjata taajuuksien crunch : perustaa langattomia tukiasemia ja WiFi kuormittajat joka ikisen 9000 kiinteistöjen omistuksessa ja käytössä US General Services Administration. Tämä ajatus, sekä ehdotukseen, että tällaisten laitosten tehtävä pakolliseksi kaikkiin tuleviin liittovaltion rakenteet, otettiin ennen Yhdysvaltain senaatin perjantaina. Se väitti, että asennat femtocells näissä paikoissa parantaa vastaanottoa sisätiloissa, keventää verkon kuormitusta vilkasliikenteisillä alueilla, ja laajentaa saatavuus lisää maaseudun locales. Arjen WiFi reititin, toisaalta, tuskin vaadi perusteluja kuin "järkeä", mutta sinun pitäisi tietää, että liittovaltion Wi-Net laskun pyytää myös 15 miljoonan dollarin budjetti suorituskyvyn jälkiasennuksen ja tulevien asentaa.

Liittovaltion Wi-Net Esityksessä ehdotetaan femtocell ja WiFi hotspot kaikilla liittovaltion rakennukseen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 01:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde Hillicon Valley | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar