mandag den 6. december 2010

Inhabitat viikko Green: lyijykynän kärki generaattorit, Nissan Leaf, ja maailman suurin tuulivoimala

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/inhabitats-week-in-green-pencil-tip-generators-the-nissan-lea/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Tällä viikolla näimme nostamaan uusiutuvien energialähteiden maailman myrskyn Espanja ilmoitti suunnitelmista rakentaa maailman suurin tuulivoimala ja insinööritiimi tehnyt aaltoja suunnitelmia vedenalainen turbiini mallinnettu jälkeen valaan räpylät . Näimme myös Boeing loistaa valo aikoo tuottaa uudenlaisia ultratehokkaan aurinkopaneeleilla , jotka soveltuvat tilan, kun taas tutkijoiden Japanissa kehitetty voimakas uusi kineettisen generaattori, joka on yhtä pieni kuin lyijykynä kärki .

Innovatiivinen ekologisen kuljetus myös piristyi tahtiin Kiina rullattiin aikoo laatia ensimmäisen polttokennoilla toimivien kevytraide juna ja maailman suurin aurinko-vene teki onnistuneen neitsytmatkalleen Atlantin . Olemme myös suosiotaan Nissan Leaf koska se oli ensimmäinen paikka kuin European Car of the Year ja olimme LUMOSIVAT Mercedes "seuraavan sukupolven konseptiauto , joka saattaa jonain päivänä viljellään laboratoriossa.

Olemme myös esiteltiin useita uusia että teknologia seisoo lanka elämäämme - alkaen sähköinen fiksu lompakko että kääntyessään menot kiinnittämällä kiinni kuin simpukka . Me tarkasteltiin myös Harvardin suunnitelmat kannettavan tietokoneen powered by biokaasua ja olimme vaikuttuneita Niken seuraavan sukupolven suunnittelu työkalut tuottavat ympäristötehokkaampia vaatteita . Lopuksi kääritty viikolla kaksi jännittävää kehitys tabletti tech - Intia testaa aurinkoenergialla I-Slate tabletti suunnattu lapsille, jotka tarvitsevat ja kasvualustojen kaulitaan upea puinen iPad asia, joka menee maan päälle .

Inhabitat viikko Green: lyijykynän kärki generaattorit, Nissan Leaf, ja maailman suurin tuulivoimaloiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 02:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar