mandag den 6. december 2010

FBI maksut 23-vuotias venäläinen Mega-D spambot tutkimus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/fbi-charges-23-year-old-russian-in-mega-d-spambot-investigation/:
Jos muistatte, viime vuonna kävi ilmi, että jopa 35 prosenttia maailman roskapostista voisi keväällä yhdestä lähteestä: botti nimellä Mega-D. Mukaan FBI tiedostoja hankkinut aseita, botti tartunnan yli puoli miljoonaa tietokonetta ja voi lähettää kymmenen miljardia kappaletta roskapostia päivässä. Mukaan tiedostot, jatkuva tutkimuksen kohteena 23-vuotias venäläinen mies nimeltä Oleg Nikolaenko, jota epäillään rikkovan anti-spam-lakia. Kaksi ihmistä on aiemmin syytetty törkeästä salaliitosta ja roskapostin hyökkäys - joka myi fake Rolexes ja kasviperäisten piristeiden - molemmat näennäisesti totesi sormella Nikolaenko kuin itse lähetin. Mega-D bot suljettiin viime vuonna FireEye verkkoturvallisuuden jälkeen tunnistamistiedot aa mega-lähde roskapostia. Vaikka se on taas käynnissä tänään, se on vain varjo entisestään. Nikolaenko ilmestyi liittovaltion tuomioistuimessa Wisconsinissa perjantaina oli virallisesti syytetty ja tuli "syytön" peruste.

[Kuva luotto: M86 Security Labs ]

FBI maksut 23-vuotias venäläinen Mega-D spambot tutkimuksessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 10:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Rekisteröidy | lähde CNN , Tupakointi Gun | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar