mandag den 6. december 2010

IOS 4,2 sanotaan estää iPad Camera Kit tukenut joitakin USB-laitteita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/ios-4-2-said-to-blocking-ipad-camera-kit-from-supporting-some-us/:
Näyttää siltä, että ihmiset toivovat Applen Camera Connection Kit ratkaisemaan kaikki USB liittyvät iPad ongelmat vain ei voi saalis tauko. Ensimmäinen sarja oli lähes mahdoton löytää , ja nyt me näemme surmasi käyttäjän raportit sanoa, että IOS 4,2 tehnyt USB osa Kameroita lähes hyödytön monia USB-laitteita aiemmin tuettu. Mitä 9-5 Mac raportteja, ongelma näyttää pohjimmiltaan määrän energiaa, joka voidaan päästää iPad 30-nastainen liitin - se käytti olla 100mA, mutta IOS 4,2 näyttää leikata että alas vain 20mA, oletettavasti yritetään säästää akun käyttöikää. Iso kysymys on tietenkin se, että kaikki USB-näppäimistöt mikrofonit ja jopa jotkut kamerat enää toimi, ja siellä ei ole paljon käyttäjiä vasemmalle tehdä muuta kuin toivoa, että Apple tuo takaisin tukea tulevaisuudessa päivittää. Voit vapaasti jakaa omia tarinoita murheellinen kommentteja, tai meille, jos sinulla on ongelmia iPad Kameroita.

IOS 4,2 sanotaan estää iPad Kameroita tukemisesta jotkin USB-laitteet alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 12:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TiPb | lähde 9-5 Mac | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar