mandag den 6. december 2010

LimeWire verkkokaupan häviää, LimeWire tiedostojenjako-palvelu sotilaita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/limewire-the-online-store-fades-away-limewire-the-file-sharing/:
Välipäätös tilaukset Limewire poistaa "kaikkia toimintoja," Yhtiö sitoutuu pitämään käyttökustannukset ... jotenkin
Missä epäilemättä pitivät niin loistava esimerkki ironiaa kuukausina ja vuosina, näyttää RIAA on onnistunut sulkemaan LimeWire ... vaan ainoastaan oikeudellisessa osassa. LimeWire Store, joka laillisesti myydään verkossa musiikkia, on tiettävästi lähes 31 joulukuu ja sivuston itsensä mukaan se ei ole ottaa uusia asiakkaita nyt. Jos oi mihin ihmiset saavat digitaalisen musiikkia sijaan? Jotkut saattavat mennä oikein takaisin filching niitä käyttämällä LimeWire peer-to-peer sovellus, jota ei todellisuudessa ole puristuksissa, jonka määräys . Kyllä, rogue ryhmä julkaisi LimeWire Pirate Edition viime kuussa, versio alkuperäisestä Gnutella P2P asiakkaan kanssa kaikki paisunut riisuttu pois ja palkkio toiminnallisuus päällä, joka on ilmeisesti saa niin tervetuloa vastaanotto tiedostonjako-yhteisö, Lime Group tuntenut tarvetta antaa lopettamaan-ja lopettamaan niitä jakaa ohjelmistoa. Yo ho, yo ho ...

LimeWire verkkokaupan häviää, LimeWire tiedostojenjako-palvelu sotilaita perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 21:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lataa Squad | lähde All Things D , LimeWire Store | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar