mandag den 6. december 2010

Hertz alkaa vuokrata kaikki sähköllä Smart Fortwo hormonaalisten haitta-aineiden ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/hertz-to-start-renting-all-electric-smart-fortwo-eds-next-week/:
Se voi vielä olla suuren loven yhtiön täydellinen ajoneuvokantaa, mutta Hertz on juuri ilmoittanut, että se alkaa vuokraukseen Smart Fortwo Electric Drive ajoneuvo 15. joulukuuta, joka seuraa viime ilmoitukset, että se on pian tarjota kaikki sähköllä Coda Sedan ja Nissan Leaf valituilla markkinoilla. Kuten arvata saattaa, mutta Smart ED on myös jonkin verran rajoitettu saatavuus, kanssa San Franciscossa, New Yorkissa ja Washington DC ovat vain paikoissa mukana ennakoitiin, ja ei sanaakaan muita kaupunkeja seuraamaan. Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Jatka käsittelyssä Hertz aloittaa vuokraustoiminta kaikki sähköllä Smart Fortwo hormonaalisten haitta-aineiden ensi viikolla

Hertz alkaa vuokrata kaikki sähköllä Smart Fortwo hormonaalisten haitta-aineiden ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Autoblog Green | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar