mandag den 6. december 2010

NFC varmentaminen ohjelma ilmoitti juuri ajoissa Android 2.3 Gingerbread käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/nfc-certification-program-announced-just-in-time-for-android-2-3/:
Soita se sattumaa, jos haluat, mutta 7 joulukuu lehdistötilaisuudessa käynnistää NFC Forumin uusi Certification Forum todennäköisesti on jotain tekemistä sen kanssa NFC luku / kirjoitus tuki rakennettu Googlen uusi Android 2.3 "piparkakku." OS voitaisiin virallisesti paljastettiin jo tänään mukaan röyhkeä blogikirjoitukseen käsite Ink, joka sisältää tämän luoti:
"6. joulukuuta on toinen suuri päivä Android. 6. joulukuuta on toinen suuri päivä Android ja saat selville miten nopeasti käsite Ink voi työskennellä. (Eden on erittäin yhteensopiva 2.3)."
Recall miten gung ho Eric Schmidt oli aiheesta Near Field Communication, kun osoittaa sitä käyttäen vielä ilmoittamatta Nexus S kanssa upotettu NFC-siru on Web 2.0 Summit. Se oli tapa takaisin 16 marraskuu, kun Schmidt lupasi Gingerbread release "on kuin lähiviikkoina." Mukaan NFC Forum, laite on varmennettava, jotta näyttöön virallista "N-Mark" (kuvassa) - symboli NFC joka kertoo olivat kosketa jotta aloittaa NFC-palvelujen käyttö. Joten Google ... mitä haluat kertoa ennen tiistaita?

Jatka käsittelyssä NFC sertifiointiohjelma ilmoitti juuri ajoissa Android 2.3 Gingerbread käynnistää

NFC varmentaminen ohjelma ilmoitti juuri ajoissa Android 2.3 Gingerbread käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 03:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Käsite Ink | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar