torsdag den 5. maj 2011

Barnes & Noble vapauttamaan uusia e-lukija, mukaan arvopapereiden arkistointi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/barnes-and-noble-to-release-new-e-reader-according-to-securities/:



Se ei ole usein, että saamme sana uuden gadget tavalla SEC arkistointi, mutta Barnes & Noble on rikki perinne 8-K raportin, joka paljastaa sen aikomukset ottaa käyttöön uusi e-lukija . Muoto, teki aiemmin tänään, kertoo yhtiön "ilmoitti sen odotetaan Ilmoitus 24 toukokuu 2011 osalta käynnistetään uusi eReader laite", ja jatkaa toteamalla, että lomake on jätetty "yksin täytä vaatimuksia Asetuksen FD. " Mainittu asetus palautettaisiin takaisin vuonna 2000 hälventää pelkoja sisäpiirikaupoista. Kaikki tämä kuulostaa hyvältä meille, mutta haluamme oli lauseke, joka vaati heitä myös spec sheet. Koska Nook väri vain sai Froyo , on mahdollista, tulemme näkemään Honeycomb versio tulee 24.? Näyttää siltä, ​​meidän täytyy vain odottaa ja nähdä.

Barnes & Noble vapauttamaan uusia e-lukija, mukaan arvopapereita hakemuksen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 20:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Barnes & Noble | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar