torsdag den 5. maj 2011

Keepin 'it real väärennös: Sony NGP Xbox 360 väreissä näkyy Kiinassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/keepin-it-real-fake-sony-ngp-with-xbox-360-livery-shows-up-in/:


Katso nyt pois, Kaz , koska se näyttää tältä KIRF NGP etenee voittamaan todella paljon markkinoille. Tunnetaan iReadyGo RG on Kiinan foorumi CNGBA tämä häpeämätön rip-off on tarkoitus olla lähes kopio Sonyn tulevan konsolin kanssa samaan 5-tuumainen kosketusnäyttö, mutta ei ole selvää, onko tämä myös OLED nature tai samanlaisia ​​päätöslauselman. Muita eroja ovat kateissa kosketuslevyn takana sekä nappien värit että ei ole epäilystäkään "innoittamana", jonka Xbox 360-ohjain. Loput huhutaan tiedot sisältävät 1 GHz Cortex-A8 prosessori, 720 kamera, HDMI-out, ja videon toisto yhteensopivuus MP4, WMV, AVI, ja paljon muuta. Mutta mitä mielenkiintoisimmista on, että ilmeisesti tulemme näkemään joitakin Android rakkautta täällä, ja todellakin, iReadyGo rekrytoi parhaillaan kuusi senior Android kehittäjät. O sana hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta me luultavasti odottaa Sonyn neliytimistä tarjoaa, paljon kiitoksia. Head ohi tauon laukaus RG: n kiiltävä takaisin.



[Kiitos, rrw]

Jatka käsittelyssä Keepin "se todellinen väärennös: Sony NGP Xbox 360 väreissä näkyy Kiinassa


Keepin 'it real väärennös: Sony NGP Xbox 360 väreissä näkyy Kiinassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 02:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Obscure Kämmentietokoneet | lähde CNGBA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar