torsdag den 5. maj 2011

Harman Kardonin MAS 102 stereo on petite profiilin, ylellinen ulkonäkö ja vastaavat 999 dollaria hintalappu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/harman-kardons-mas-102-stereo-has-a-petite-profile-luxury-look/:


Harman Kardon on poikennut karu muotokieli joskus ja keksiä joitakin kyseenalaisia ​​esteettinen lopputulos , mutta sen uusin kompakti stereot urheilu puhdas ja klassinen linjat , joista H / K on tunnettu. Tietenkin, ulkonäkö ei merkitse kaikkea, niin MAS 102 silmukat kappaleiden teidän kallo käyttäen kaksikanavainen 65W vahvistin, viiden tuuman puolivälissä bassoelementit, ja yhden tuuman waveguided diskanttikaloteista. MAS 102 on myös kaksi USB-porttia digitaalisten musiikki-ja Levysoitinvalitsin niille, jotka mieluummin hankkivat musiikkia vanhasta koulusta levysoitin. Se ei ole kaikki Sonic autuus, mutta koska lisävarusteena saatavan telakan (myydään erikseen) on tarpeen kytkeä iDevice valitsemaltasi. Se räikeä puute ja stereo joka maksaa hieman alle grand - mutta anteeksiantava, että virhe olisi helppoa muodostaa-over-toiminnon joukosta. Lisätietoja löytyy PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Harman Kardonin MAS 102 stereo on petite profiilin, ylellinen ulkonäkö ja vastaavat 999 dollaria hintalappu


Harman Kardonin MAS 102 stereo on petite profiilin, ylellinen ulkonäkö ja vastaavat 999 dollaria hintalappu perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 22:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Harman Kardon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar