torsdag den 5. maj 2011

POLYRO humanoidi robotti voidaan rakentaa teitä, näyttää enemmän K-9 kuin C-3PO

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/polyro-humanoid-robot-can-be-built-by-you-looks-more-like-k-9-t/:



Se voi olla lähempänä muistuttavat pystyssä koiran kuin ihmisen (tarkista ne korvat!), Mutta POLYRO tässä vähiten pelottava esimerkki tee-se-itse robotti, että olemme nähneet tähän mennessä. Emme myydä humanoidi: n nimen lyhenne (open source jääkiekon), sekä ohjeet ja kokoonpano kuvat ovat melko osuma tai neiti, mutta tämä Rollin 'Rover ehdottomasti pisteet joitakin kohtia näyttää. Valmistaudu saada alas ja likainen palapeli, pora-näppäintä ja "turvavarusteet," ennen viimeisintä lisäksi oma perhe on valmis pyörittämään koko olohuoneen lattialle sen iRobot perusta . Instructables on lähetetty täydellinen ostoslistan, mukaan lukien 10,1-tuumainen netbook, ROS (Robot OS), ja Kinect . Jos et tunne rohkea, selvästi jossain vaiheessa aikataulussa ja autotallissa otsikon jälkeen yli meidän lähde linkkiä.

POLYRO humanoidi robotti voidaan rakentaa teitä, näyttää enemmän kuin K-9 kuin C-3PO perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 20:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear , Plastic Pals | lähde Instructables | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar