torsdag den 5. maj 2011

Valkoinen linna tarjoaa online-tilaus mutta tekee jätät sohva pick-up

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/white-castle-offers-online-ordering-but-makes-you-leave-couch-fo/:


Oletteko haluta hampurilaisia, mutta haluamme myös minimoida vuorovaikutuksessa muiden ihmisten? Sitten Unicorn-ratsastus White Knight on saapunut muodossa White Castle uusi online tilauspalvelu. Oletettavasti ei aivan yhtä kätevä kuin Domino's UK vain SMS tilaus , ominaisuus on liikkuvan pois kaikki 400 Yhdysvaltain paikoissa. Sivuilla voit "muokata potkut" kuitenkin teitä, se on myös melko korkea (tai olemattomat?) Rajan määriä, eli 1.000.000 Bacon ja Cheddar Sliders asettaa sinut takaisin 1.190.000 dollaria. Se voisi olla vika tai ominaisuus, riippuen nälkäinen olet. Valitettavasti ei väliä kuinka suuri tilauksen voit vielä mennä Burger Joint noutaa - toimitus on edelleen vain kaunis, kaunis unelma. Ehkä he voivat kumppani MIT ja print-on-demand palvelua.

Valkoinen linna tarjoaa online-tilaus mutta tekee jätät sohva pick-up perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 21:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TG Daily | lähde Valkoinen linna | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar