lørdag den 26. marts 2011

Tutkijat keuliminen skaalattava arkkitehtuuri kvanttilaskentaa, laajentaa mielemme

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/researchers-show-off-scalable-architecture-for-quantum-computing/:


Okei, joten ehkä jahtaa alla yksisarvinen modernin teknologian täällä - ja ei, emme puhu valkoinen iPhone 4 - mutta olet varmaan huomannut, meidän nälkä kvanttitietokoneen on pohjimmiltaan kyltymätön. Onneksemme, jotkut ihmiset, jotka todella tietävät jotain tuottavat qubits ovat yhtä pysyviä - tutkijaryhmä esitti hiljattain skaalautuva kvantti siru kokouksessa American Physical Society vanhan kunnon Texas. 6 x 6 cm prosessori urheilu neljä qubits, perusyksiköitä kvanttilaskentaa, ja sen tekijät sanovat, että se on mahdollista, laajennetaan tukea 10 asioita vuoden sisällä. Joten mitä se tarkoittaa pyrkiessämme lopulliseen supertietokoneen? No, se tarkoittaa, että me lähempänä kuin me olimme ... ja unelma elää.

Tutkijat keuliminen skaalattava arkkitehtuuri kvanttilaskentaa, laajentaa mielemme perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 21:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar