lørdag den 26. marts 2011

Apple etsii "radikaalisti parantaa" IOS Kartat kokemuksen perusteella voivat odottaa sinulta apua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/apple-looking-to-radically-improve-ios-maps-experience-may-lo/:


On vaikeaa lukea liikaa, mutta kun Apple julkaisee pari työhakemuksia toivoen tuominen ihmisiä, jotka voivat "merkittävästi parantaa, miten ihmiset kartat ja sijaintiin perustuvia palveluja", emme voi auttaa, mutta otettava huomioon. Porukka on tällä hetkellä hakevat pari kokoaikaisia ​​tulee merkitä IOS Kartat sovelluskehittäjiä, ja se hoonaus on hakijoiden kanssa "erinomaiset taidot olio-ohjelmistojen suunnittelu ja ohjelmointi." Olemme tunteneet jonkin aikaa, että Applen sisäänrakennettu Kartat-sovellus ei ole edes verrattavissa Google Maps Navigation, mutta se voi olla aika, että muuttaa. Jo nyt, IOS käyttäjien on pulittaa käteisellä oikeutettu turn-by-turn app jos he haluavat siirtyä iPod touchin tai iPhonen, mutta voimme vain toivoa, että nämä sovellukset ovat vihjaten enemmän täysimittainen sisäinen ohjelma ohjelmisto seuraava suuri iterointia. "Tietenkin, emme varmasti TomTom olisi tästä eri mieltä ...

Apple etsii "radikaalisti parantaa" IOS Kartat kokemuksen perusteella voivat odottaa sinulta apua perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 04:56:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Apple Insider | lähde Apple (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar