lørdag den 26. marts 2011

Harry Winston's Opus Eleven katsella: mekaaninen mestariteos / pankki katkaisin (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/harry-winstons-opus-eleven-watch-mechanical-masterpiece-bank/:


Se on ollut aikaa, koska olemme antaneet Harry Winston's Opus katsella mitään pelata, mutta jotkut kellot ovat aivan liian ylenpalttinen ohittaa . Asia kohtaan: Opus Yksitoista suunnittelema ajallinen maku-valmistaja Denis Giguet perusyhtiöverona. Esteettisesti ottaen se on luultavasti hieman liian steampunk joillekin, mutta niin se kertoo aika on suoraan ylöspäin kiehtovaa. Giguet huomauttaa liikkeen hankkii 566 osia, runsaasti, jotka altistuvat pääasiassa kasvot - keskiosaan näyttää tunnin, kun taas oikealla ylhäällä levy osoittaa pois minuuttia. Nyt se saattaa näyttää suhteellisen vähäinen katsella Harry Winston, mutta sen osalta on tehty 18k valkokulta ja safiiri kristalli, ja Opus Yksitoista varmasti sai Winston-arvoinen hintalappu, korvien noin 250.000 dollaria. Joten jos sinulla neljännes tehtaan juuri annettu noin, tämä on selvä haastaja että pinon rahaa. Haluatko nähdä kaikkia niitä pieniä paloja toiminnassa? Tsekkaa video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Harry Winston's Opus Eleven katsella: mekaaninen mestariteos / pankki katkaisin (video)


Harry Winston's Opus Eleven katsella: mekaaninen mestariteos / pankki katkaisin (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 17:05:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Katso tarkistus Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar