lørdag den 26. marts 2011

Elokuva virkistys neuvostoliittolainen kosmonautti Gagarinin historiallinen avaruuslento on osoittanut pois ensi kuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/film-recreation-of-soviet-cosmonaut-gagarins-historic-spaceflig/:

Jos et tiedä mitään historiasta avaruuslentojen , olet todennäköisesti jo perehtynyt historiallinen matka Neuvostoliiton kosmonautti Juri Gagarin, joka lensi maapallon ympäri vuonna 1961, mikä hänelle ensimmäinen henkilö koskaan matkustaa yli maapallomme ilmakehän. Vaikka äänitteitä Gagarin havaintojen olemassa, ei ole olemassa videotallenteita, lukuun ottamatta äskettäin ampui avaruusaseman samanlainen juoni matkansa, jonka on ohjannut italialainen astronautti Paolo Nespoli, joka tällä hetkellä asuu avaruusasemalla. Tämä video on nyt Hyväksytty kanssa Gagarin äänen, ja siitä tehtiin elokuva muistoksi 50 vuotta hänen lento, joka on huhtikuun 12. päivä. Elokuva on saatavilla joka päivä ilmaiseksi ladata YouTubesta .

Elokuva virkistys neuvostoliittolainen kosmonautti Gagarinin historiallinen avaruuslento on osoittanut pois ensi kuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 07:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar