lørdag den 26. marts 2011

Miten haluaisit muuttaa OnLive: n MicroConsole pelijärjestelmä?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/how-would-you-change-onlives-microconsole-game-system/:


Käsite streaming konsoli on iät ja ajat, ja vaikka Phantom Entertainment koskaan voisi aivan vetää sen pois, ihmiset on OnLive näyttävät päälle jotain. "Tietenkin vain aika näyttää, että" jotain "on oikeutettu niin yritykset voivat tehdä kestäviä, mutta ainakin se on siirtynyt kauas pisteen vaporware. Nyt MicroConsole on ryöstöretkellä olohuonetta muutaman kuukauden, olemme uteliaita tietää ajatuksiasi asioista. Oletko pystynyt kokeile ulos? Oletko vielä palataan takaisin perinteisten konsolien? Oletko tyytyväinen OnLive: n suorituskykyä, kun sinun ho hyminä kaapeliyhteys? Olisitko solmi käsitellään muutaman pelin julkaisijat ennen kuin laitat sen pois? Mene ja saat todella todellinen alas kommentit alla - pienuuden yrityksen, siellä paremmin kuin keskimääräinen mahdollisuus, että saat olla kuuntelemassa mitä sinulla on sanottavaa.

Miten haluaisit muuttaa OnLive: n MicroConsole pelijärjestelmä? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 23:03:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar