lørdag den 26. marts 2011

Kodak ja Apple voittaa jo voittoja kansainvälisen kaupan komissio, iso taalaa vaakalaudalla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:


Näyttää Yhdysvaltojen kansainvälisen kaupan komission oli kiireinen viikko teknologian, kuten Bloomberg raportoi järjestö on todennut kaksi pitkäaikaista patentti sotia , joissa Apple, Nokia, RIM ja Kodak. Vaikka kumpikaan ei ulos metsään ihan vielä, kaksi yritystä on syytä olla tyytyväinen: Apple ja Kodak. ITC Tuomari E. James Gildea katsoi, että viisi Nokian patentit eivät koske Applen tuotteita, joten kielto iDevice tuonti todennäköisesti Yhdysvalloissa, ja myös komissio hyväksyi uudelleen Kodakin tapauksessa vastaan ​​Apple ja RIM (koskien kameran kuvan esikatselun ) kanssa koko kuuden jäsenistä on läsnä. Koska kukaan ei tykkää, joiden tuotteet takavarikoitiin tullissa, vaikka tällaiset alustavat tuomiot voivat johtaa suuriin käteissuorituksia on maksettu, ja Kodak mielestä se löytyy vonkale täällä - Bloomberg kertoo, että Kodak sai yhteensä 964.000.000 dollaria vuonna lupamaksuja Samsung ja LG ja yhtiön mielestä voi imeä 1000000000 dollari ulos viimeistään parin vastaajia. Me kerromme sinulle miten se menee alas.

Kodak ja Apple voittaa jo voittoja kansainvälisen kaupan komissio, iso taalaa vaakalaudalla perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 16:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Bloomberg (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar