lørdag den 26. marts 2011

Kalvo tuo Disco: Google ryhmä kutoma app tulee iPhoneen, ei Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/slide-launches-disco-googles-group-texting-app-comes-to-iphone/:

Työnnä tuo Disco, iPhone ryhmä kutoma app että tavallaan Google

Kun Google osti Työnnä takaisin elokuussa 2010, jolloin se oli lämmin ja aurinkoinen ja puhelimet oli vain yhden ytimen prosessorit, suunnitelma oli "rakentaa enemmän sosiaalista web." Nyt tiedämme vähän enemmän tästä suunnitelmasta ... tavallaan. Uusi sovellus diojen on painaa App Store ja mukana sivusto on juuri osuma internets. Sitä kutsutaan Disco, ryhmä kutoma palvelu, joka on sovelluksen ja web-käyttöliittymä. Kun rekisteröidyt olet määrittänyt uuden puhelinnumeron (meidän oli 302 - hei Deleware) ja olet pyydetään lähettämään tekstejä joukko ihmisiä, kaikki ihmiset, riippumatta ovatko he Disco käyttäjät itse. Nämä ihmiset voivat sitten vastata ja homma menee pomppi ympärillä kaikki hullu kuin, joten varmista, että ne lisäät ovat valinneet rajoittamaton tekstitystä. Kiinnostavaa kyllä ​​tässä vaiheessa sovellus on saatavilla vain iPhone, ja se on varmasti alustan, joka vie eteen ja keskelle tärkeimmistä Disco-sivuston. Koska Google vanhemmuuden täällä meidän on oletettava, että siellä Android maku tänne, mutta hullumpi asioita on tapahtunut klubilla.



[Disco Stu ei tavoitettu kommentteja varten, mutta on aiemmin ilmoittanut affiniteetti ryhmä kutoma.]

Kalvo tuo Disco: Google ryhmä kutoma app tulee iPhoneen, ei Android perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 00:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde iTunes , Disco | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar