søndag den 26. december 2010

Nissan Leaf hinnat sinua vastaan muita kuljettajia, luo korkean pistemäärän luettelon hypermilers

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/26/nissan-leaf-rates-you-against-other-drivers-creates-a-high-scor/:
Nissan Leaf hinnat sinua vastaan muita kuljettajia, luo korkean pistemäärän luettelon hypermilers
Xbox Live ja saavuttaminen järjestelmä sellaista keksiä high score lista, joten voit kilpailla ystäviesi vaikka et verkkovierailun yksin läpi karu, hedelmätön joutomaalle. Näyttää siltä, Nissan tekee paljon samoin Leaf - mutta miinus bloatflies ja supermutants. Koska autot ovat nyt liikkuvan ulos innokkaita omistajia olemme oppia lisää juuri sitä mitä sen Carwings järjestelmä voi tehdä ja toinen siisti temppu on "Alueellinen ranking-sivulta, jossa yksi kuljettajan ajo hyötysuhde on mitoitettu muiden alueella. On pronssi-, hopea-ja kultamitaleja jaossa, mutta jos kansi juttu nopeudella nauha ja vain lieventää alamäkeä, saatat myönnetään platinaa palkinnon. Mitä se sinut? Miksi pieni kuva palkinto, tietenkin. Mitä odotatte?

Nissan Leaf hinnat sinua vastaan muita kuljettajia, luo korkean pistemäärän luettelo hypermilers perin ilmestynyt Engadget Sun, 26 joulukuu 2010 15:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde MyNissanLeaf Forum | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar