søndag den 26. december 2010

Stereoskooppisen liitä lopuksi tuo että klooni työkalu kolmanteen ulottuvuuteen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/26/stereoscopic-copy-paste-finally-brings-that-clone-tool-into-the/:
Stereoskooppisen liitä lopuksi tuo että klooni työkalu kolmanteen ulottuvuuteen (video)
Kun oikea ohjelmisto kukaan voi kuvankäsittelyyn guru, poistaa punasilmäisyyden, poistamalla ruma täpliä, ja ehkä lisätä kuvan Godzilla piilee taustalla vain huvin vuoksi. Kuitenkin, jos olet epäonninen tarpeeksi yrittää tehdä sama 3D tiedät miten selvästi epätyydyttävää, että kokemus voi olla. Ehkä ei kauaa. Kiitos NewScientist me vain vilaukselta lokakuisena esityksen tehnyt Sveitsin insinöörien Joren van Baar ja Wan-Yen Lo kutsutaan Stereoscopic 3D Kopioi ja Liitä. " Se on pohjimmiltaan juuri sitä miltä se kuulostaakin, työkalut, joiden avulla voit määrittää erilaisia esineitä ja konetta stereoskooppisen kuva, samanlainen kuin miten voit napata muodon taikasauvaa väline, ja sitten monistaa sen ja siirtää että muoto ympärillä sekä osien 3D kuvan. Ohjelmisto käsittelee uudelleen luomista varjot, automaattisesti torjunta purennan myös, ja vaikka tulokset eivät ole täydellisiä, varsinkin jos yrität vaihtaa näkökulmaa tai osittain tukkia kohteen takana jotain, joka on läpinäkyvä, se varmasti syrjäyttää yrittää tehdä se käsin . Katso video alla ja kestää hetken olla kiitollisia, että ette tarvitse ostaa lahjoja kaikille lapsille edellä.

Jatka käsittelyssä Stereoskooppisen liitä lopuksi tuo että klooni työkalu kolmanteen ulottuvuuteen (video)

Stereoskooppisen liitä lopuksi tuo että klooni työkalu kolmanteen ulottuvuuteen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 26 joulukuu 2010 08:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink NewScientist | lähde Stereoskooppisen Kopioi ja liitä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar