søndag den 26. december 2010

NeuroSky sauvat EEG-anturit golf visiiri, myy sen japanilainen urheilijoiden (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/26/neurosky-sticks-eeg-sensors-in-a-golf-visor-sells-it-to-japanes/:
NeuroSky mieli käsittelyssä kuulokkeet eivät ole täysin mullistanut nykyaikaisen käyttäjäpalautteen - vain mitata midichlorian laskea ja valvoa app tai kolme - mutta yhtiön varmasti siirtymässä tuotteisiin, yleisö voi ottaa vakavasti. Tämä BrainAthlete järjestelmä, esimerkiksi ensimmäinen palkittu Tokyo Game Show 2010 niin ruma hikinauha , mutta on sittemmin siirtynyt komea golf lippa lippalakki, jossa ainoastaan toimenpiteitä urheilijan brainwaves koska niillä sijasta lupaus aivot valvonta. Ajatuksena on, että kouluttajat voivat analysoida tietoja tosiajassa, ja mahdollisesti löytää vahvuuksia ja heikkouksia niiden maksut "mielentila. 40000 jeniä (noin 483 dollaria) tuli myyntiin Japanissa tämän kuun alussa, ja lupaa etsiä yhdysvalloissa saatavuus ensimmäisellä neljänneksellä ensi vuonna. Paljon aikaa voit selvittää, miten aiot saada yksi kiinni vastustajan pään. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä NeuroSky tarttuu EEG-anturit golf visiiri, myy sen japanilainen urheilijoiden (video)

NeuroSky sauvat EEG-anturit golf visiiri, myy sen japanilainen urheilijoiden (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 26 joulukuu 2010 02:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PCWorld | lähde BrainAthlete | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar