søndag den 26. december 2010

Sanyo Eneloop Poljin Juice akku preview

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/sanyo-eneloop-pedal-juice-battery-pack-preview/:
It's Christmas Day, joka luultavasti tarkoittaa, että ainakin yksi lelu, jonka olet saanut (tai antoi) ei ole täysin toimiva vasta maanantaina. Miksi? Akut. Se ikivanha ongelma, että paristot eivät sisälly "juttu, ja se on yksi syistä olemme laski niin rakastunut Sanyo Eneloop linjaa. Epäilemättä Eneloop ladattavia AA-paristoja kuuluvat paras ja luotettavin että rahaa voi ostaa, joten jos toinen Eneloop tuote ponnahtaa ulos, se tietenkin saaliit silmämme. Sanyo aluevaltaus melko ankarasti sen uusin laite, ja se, että ainakin 3,5 jäsentä Engadget henkilöstön strummed kuuden merkkijono kerran tai kahdesti, meidän piti ottaa tarkemmin Pedal Juice kun annetaan mahdollisuus. Niille, jotka jäi viime kuukauden käyttöön, tämä pedaali kokoinen lohko energia on suunniteltu antamaan 9V virtaa kuuden tai seitsemän vaikutuksia polkimet, pienois vahvistin tai sähkö-rummun tyynyt (muun musikaali doodads). Niin, tämä asia elää Eneloop maine? Selvitä tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Sanyo Eneloop Pedal Juice akku preview

Sanyo Eneloop Poljin Juice akku esikatsella perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 joulukuu 2010 22:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Sanyo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar