søndag den 26. december 2010

Nintendo 3DS ennakkotilaukset alkaa GameStop vielä mitään virallista US hinta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/26/nintendo-3ds-pre-orders-begin-at-gamestop-still-no-official-us/:
Forumites klo NeoGAF olivat keskustelemassa sitä koko illan, ja totta tosiaan, se on totta - alkaa tänä aamuna, voit varata Nintendo 3DS pudottamalla pino muuttua milloin tahansa GameStop tallentaa. Kuinka suuri sinun on kasa kolikoita näyttää riippuvan sijainnin, New York työntekijä halusi tallettaa 50 dollaria, jopa Arizona kerroimme tarvitsee vain pelikassa vaatimaton 25 dollaria, mutta kumpaakaan rahasi Siirry suoraan kohti ei-vielä-määrittelemätön ( todennäköisesti 300 dollaria ) hankintahinta. Jos paikallinen GameStop ei tunnista autostereoscopic kämmenlaitteen lähestyvää saatavuus, vain pyydämme heitä kuulemaan heidän tietokoneensa, löytää SKU kenttään ja kirjoita taikanumeroita "020132". Sitten huolellisesti odottaa maaliskuuhun asti voit lunastaa palkinnon.

Nintendo 3DS ennakkotilaukset alkaa GameStop vielä mitään virallista USA hinta perin ilmestynyt Engadget Sun, 26 joulukuu 2010 13:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NeoGAF | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar