søndag den 26. december 2010

Nikon patentti app tiedot objektiivi manuaalinen ja sähköinen zoom, videographers iloita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/nikon-patent-app-details-lens-with-manual-and-electronic-zoom-v/:
Me laskettuna se oli vain ajan kysymys, ja totta tosiaan, näyttää siltä, että insinöörit Nikon ovat jo askeleen edellä kaikkia muita. Niille, jotka olen yrittänyt kuvata videota on tavanomainen DSLR, he ovat todennäköisesti joutui yksi ongelma erityisesti: zoomaus. Se on melko vaikea mukiloida D3S ihanteellisissa olosuhteissa, mutta kokeile pidät sitä tasaisesti samalla pitää lujasti zoom ja tarkennus soittaa. Ilman kameraa kamppeet, se on miltei mahdotonta saada mitään muuta kuin noviisi kaappaa täydellisenä Oodles hämärtää ja Jellyvision kuin voit ravistaa voin veitsen. Jos kaikki menee hyvin, ensi Nikkor-objektiivi ostat voivat edellä tragedia vain toinen koominen osa historiaa. Nikon on ilmeisesti haaveilee yksilinssisten joka voi suurentaa sekä manuaalisesti (still-valokuvaus) ja sähköisesti (video), ja vielä parempi, ei mitään pysäyttää tämä siitä myös tuetaan asu on varma-to-be-tuleva EVIL linja on peilitön kameroita. Sitten taas, se ei ole kuin patenttihakemus määrää lähiajan julkaisu, mutta jos me kaikki rajat sormet yhteen ääneen ja pantata uskollisuutta Big N, joka tietää, millaista taikaa voisi tapahtua.

Nikon patentti app tiedot objektiivi manuaalinen ja sähköinen zoom, videographers iloita perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 joulukuu 2010 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista , Nikon huhuja | lähde Egami | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar