søndag den 26. december 2010

Hedge rahasto käyttäen viserrys ennustaa osakekursseja, OK Cupid tavata tyttöjä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/25/hedge-fund-using-twitter-to-predict-stock-prices-ok-cupid-to-me/:
Jostain syystä emme olleet yllättyneitä, kun Derwent Capital Markets ilmoitti suunnitelmista käynnistää hedge-rahastojen helmikuussa, että se kauppa perustuu niin sanotun " Twitter tunteen ", muun muassa. Tieteen takana se tulee yliopiston tutkijat Manchesterin ja Indianan yliopistossa, joka väittää, ettei ole korrelaatiota yleisen mielialan ja Dow Jones Industrial Average. Ilmeisesti, rauhallinen julkinen näyttää osoittavan, että Dow nousee, kun innokas julkinen osoittaa, että Dow laskee. Ja mukaan Johan Bollen, dosentti tietotekniikan ja tietojenkäsittelyn at IU, kimittää virkaa voidaan analysoida ja käyttää arvioida julkisen haasteen - ja yli 87 prosentin tarkkuudella. Hit lähde linkkiä nähdä hänet valtion asiansa.

Hedge rahasto käyttäen viserrys ennustaa osakekursseja, OK Cupid tavata tyttöjä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 joulukuu 2010 20:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Business Insider | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar