søndag den 26. december 2010

Uusi aurinko kone voisi tuottaa vetyä polttoaineena, ruoka sinulle tulevan ajoneuvon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/26/new-solar-machine-could-generate-hydrogen-fuel-food-for-you-fut/:
Olemme epäröiden jättää tämä yksi kansio merkitty "Awesome Things That koskaan tapahdu", mutta se on ehdottomasti tarkkailulistalle. Uusi prototyyppi aurinko laite on kyhätty ja muuntavat auringonvalon polttoainetta, pitkälti samalla tavalla laitoksesta. Eco-mielinen ihmiset luultavasti ymmärtää, että perinteiset aurinkopaneeleista "on käytettävä niiden tuottaman sähkön in situ", ja näin ei voi antaa energiaa yöllä, täällä laite kestää melko epätavallinen lähestymistapa, jossa käytetään auringon kanssa ceria (maaginen , ihmeellinen metallioksidia) ja "hajottaa hiilidioksidia tai veden polttoaineita, jotka voivat varastoida ja kuljettaa." Teoriassa ainakin, laite voitaisiin käyttää luomaan vedystä ja / tai hiilimonoksidin kanssa entisen ilmeisesti hyötyä tankkaus jopa vety-autoihin tulevaisuudessa. Valitettavasti nykyinen prototyyppi on hirvittävän tehotonta - vain noin 0,7 prosenttia aurinkoenergiaa voidaan muuntaa polttoaineen - mutta tutkijat ovat varma, että he voivat lisätä, että lähes 20 prosenttia ajoissa. Otamme tarkistaa takaisin vuosikymmenen niin miten asiat etenevät.

Uusi aurinko kone voisi tuottaa vetyä polttoaineena, ruoka sinulle tulevan ajoneuvon perin ilmestynyt Engadget Sun, 26 joulukuu 2010 02:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BBC , UPI | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar