fredag den 4. marts 2011

Multi-core jännitteen säädin käyttää nopeasti jänniteskaalauksen hillitä prosessorin tuhlaavainen tottumukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/04/multi-core-voltage-regulator-uses-fast-voltage-scaling-to-curb-y/:


Sinun prosessori voidaan reagoida jokaista, epävakaa kysyntä kun on kyse laadimme numerot, jotka tekevät taika tapahtuu, mutta kun se tulee hallinnassa omalla voimallaan se hieman laiska. Chips voi kaasuläpän yksilön ydin kulutus takaisin, mutta niin hitaasti, ongelma Harvardin grad opiskelija Wonyoung Kim näyttää ratkaistu. Hän loi-chip multi-core jännitteen säädin, joka käyttää mitä kutsutaan nopeasti jänniteskaalauksen, tekniikka nopeasti katkaisuteho joka voisi merkittävästi pidentää akun mobiililaitteissa - tai, tiedätte, tee se niin, että pelaamisesta kamppeet doesn 't himmentää valoja aivan niin pahasti, kun kampi se jopa gigahertsin. Ei sanaakaan kun säädin alkaa tehdä ulkonäkö kulutuselektroniikassa, mutta Kim on saavuttanut patentti hänen työstään, joten voit olla varma, että hän tulee tekemään pankki, kun se tekee.

Multi-core jännitteen säädin käyttää nopeasti jänniteskaalauksen hillitä prosessorin tuhlaileva tottumukset perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 maaliskuu 2011 01:44:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar