fredag den 4. marts 2011

Far Cry P2P vastaaja kynät sydämellinen "syytön" peruste

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/BCG4hvPsxXA/far-cry-p2p-defendant-pens-a-heartfelt-not-guilty-plea.ars:


Viime vuonna asianajajien Yhdysvaltojen tekijänoikeuslain Group teki liittovaltion oikeusjuttu vastaan 4577 anonyymit Internetin käyttäjiä syytetään jakaa elokuvan Far Cry kautta BitTorrent. Kyllästynyt siihen, että lähes kaikki nostaa, jos asui ulkopuolella hänen toimivaltansa liittovaltion tuomari Rosemary Collyer lopulta pakko Yhdysvaltojen tekijänoikeuslain ryhmän pudottaa suurimman osan oikeusjutun tavoitteet joulukuussa 2010. Jos jatkui muutamia nimettömiä vastaajat ja yhden nimeltä vastaaja-Adrienne Neal Washington DC, jossa asia on saatettu.


Neal sai vierelleen Oikeuden papereissa neljän päivän kuluttua joulua, ja hänen vastaus oli vaatinut 19. tammikuuta. Ei vastausta tuli. Yhdysvaltain tekijänoikeuslain ryhmä asianajajia oli sitten tuomioistuimen kirjaaja ilmoittaa Neal olla oletus, ja viime kuussa he pyysivät tuomari sakottaa Neal 30.000 dollaria plus yli 3000 dollaria vuonna asianajokulut.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar