fredag den 4. marts 2011

Netflix iPad päivitetään uuden mukautetun käyttöliittymän mutta menettää toimintoja, kuten DVD jonotuksen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/netflix-for-ipad-updated-with-a-new-custom-ui-but-loses-feature/:


Vaikka sen sivun iTunes ei näytä mitään muutosta, HackingNetflix huomauttaa Netflix iPadille päivitettiin tänään uuden version app, joka antaa sille räätälöity käyttöliittymä sijasta vetämällä ylös kevyesti mukautetun version tavalliseen verkkosivuun. Tämä vähentää selaustavan neljään alueeseen: Home, tyylilajit, haku ja Instant jonoon. Huomaa sana hetkessä, koska ei ole enää mitään keinoa saada omaa DVD jonon sisällä app (vetämällä ylös Netflix sivun selaimensa osoiteriville tai käyttämällä kolmannen osapuolen sovellus, toimii edelleen hienosti) peilaus tehdyt muutokset TV streaming käyttöoikeutta tammikuussa . Vaikka on olemassa joitakin arvioita ylistää sitä tyylikkäämpi, nopeutetaan, poistamalla saada DVD (sekä yksityiskohtainen info kunkin elokuvan käyttäjätunnusten tai kriitikko selostuksia, valettu luettelot ja enemmän) on jo tavannut vihainen kommentteja. Olemme aina löytäneet Netflix käyttöliittymä iPhone ja iPad jotenkin kun se tuli jononhallintaa tapauksessa, nyt Watch hetkessä streaming on sen ainoa syy on meidän mietit jos ajatellaan, että positiivinen tai negatiivinen muutos.

Netflix iPad päivitetään uuden mukautetun käyttöliittymän mutta menettää ominaisuuksia, kuten DVD jonotuksen perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 19:40:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Hakkerointi Netflix , iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar