fredag den 4. marts 2011

WiFi-vain Motorola Xoom ilmestyy Sam's Club, jossa 539 dollaria hinta?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/wifi-only-motorola-xoom-appears-at-sams-club-bearing-539-pric/:


Olet ehkä nähnyt Motorolan WiFi vain Xoom popping Euroopan sähköisen tailers , mutta se on kuulemma alla punainen, valkoinen ja sininen tänään ottaa toteutunut Sam's Club on hyvä ol 'USA. Droid-Life luiskahtanut useita otoksia näistä Xoom Wi-Fi-setelit, joissa 539 dollaria hintalappu roikkuu pään päällä - paljon halvempaa kuin solun Xoom , ja myös hieman edullisempi kuin vastaavalla specced iPad 2 . Tietenkin, Sam's Club tarjoukset tukku kauppatavara, ja jopa olisi kyseinen hinta on tarkka tabletti ei välttämättä ole laajasti saatavilla samaan tahtiin, joten älä laske pois 599 dollaria kuin Xoom Wi-Fi: n suositushinta. Samalla meille, jos onnistut löytämään ja rengas yhdeltä klo rekisteri, eh?



[Kiitos, Michael]

WiFi-vain Motorola Xoom ilmestyy Sam's Club, jossa 539 dollaria hinta? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 23:57:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Droid-Life | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar