fredag den 4. marts 2011

Google ja Microsoft taistelevat geotagging patentti peikko

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/8b4KPTcy-uU/google-and-microsoft-team-up-to-battle-geotagging-patent-troll.ars:


Vaikka yleensä pitää kilpailijat, Microsoft ja Google ovat yhdistäneet voimansa haastaa patentti peikko , Texas yritys GeoTag Inc. ja on sen patentti mitätöidään. Koska viime vuoden heinäkuussa, GeoTag on nostanut vähintään 397 eri yritystä, mukaan lukien Boeing, Pizza Hut ja Rolex väittäen patentin rikkomisesta. Microsoft ja Google ovat yhdessä väittäen, että patenttia ei olisi pitänyt myöntää, koska olemassa ennen taidetta.


Patentti, 5930474 , kattaa kaikki järjestelmän, joka kuvaa maantieteellistä tietoa, joko muodossa karttaa tai tekstiä, ja sitten antaa tietoa resursseja (tavarat ja palvelut) saatavilla tällä maantieteellisellä alueella. Kuuluu järjestelmissä yhdistyvät maantiede / kartoitus tietokantoihin, Keltaiset sivut-tyyliin tietokannat, ja "local content" tietokantojen, että liimaa kaksi yhdessä tallentamalla yritykset (jne.) ovat saatavissa tietyllä maantieteellisellä alueella.


Useimmat tai kaikki 397 yritykset syytteeseen mennessä GeoTag Inc. on haastettu oikeuteen, koska heidän sivuillensa Myyntipisteet features laittaa Postinumero Katso tallentaa lähellä, tiedot yleensä esitetään kartalla. Tämä kartta on puolestaan tarjoavat usein Google Maps tai Bing Maps, joten nämä yritykset Google ja Microsoft asiakkaita.


Molemmat yritykset ovat väittäen, että heidän tuotteensa ja niiden asiakkaat "Näiden tuotteiden käytöllä ei loukata mitään patentin voimassa väittää, ja etsivät jatkuvasti kielto estää GeoTag Inc. haastaa kaikki Microsoft tai Google asiakkaita. Lisäksi yhtiöt pyrkivät joitakin tai kaikki esitetyt väitteet patentti mitätöidään väittämällä, että kyseessä oli tunnetun tekniikan että USPTO olisi pitänyt myöntäessään patentti.


Patentti on itse ollut värikäs historia. Jätetty 1996, myönnettiin vuonna 1999, on myyty ja myydään edelleen eri yksiköiden asuvat joissakin maailman veroparatiisien lukien Liechtenstein ja Brittiläiset Neitsytsaaret. Noin kaksi vuotta sitten se myytiin +119.000.000dollari Antigua-pohjaisia sähköisiä maksupalveluja yritys Ubixo Limited (entinen M2 Global Ltd), ja heinäkuussa 2010 Ubixo Ulosajo GeoTag erillisenä yhtiönä. GeoTag pyrkii nyt hankkimaan pääomaa ja IPO . GeoTag ainoa merkittävä valtti on patentti (jopa niin pitkälle, että ylpeänä kehumaan sitä sen etusivulla ), joten se klassinen patentti peikko-se ei ole luoda patentti ja ei ole tuotteita käyttäen patenttia, se on olemassa vain haastaa yrityksiä, joiden se uskoo olevan loukkaavan.


Google ja Microsoft ovat joutuneet samalla puolella patentti taisteluissa ennen. Microsoftin pitkään jatkuneessa asiassa vastaan XML yritys i4i, parhaillaan muutosta Microsoft, Google on jättänyt amicus lyhyt, ilmaisi tukensa Redmond kantaa.


Lue kommentteja tähän virkaan




Ingen kommentarer:

Send en kommentar