fredag den 4. marts 2011

Uusi Chrome OS päivitys vihdoin korjaa Cr-48: n ohjauslevy tiedotteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/04/new-chrome-os-update-finally-fixes-the-cr-48s-touchpad-issues/:


Googlen Chrome OS , ja näin Cr-48 , on nähnyt paljon päivityksiä ja iso korjauksia koska teimme kovasti katsoa sitä jo joulukuussa, mutta hutera ohjauslevy, jossa me vakavasti taistellut, ei ole juuri nähnyt paljon rakkautta . Tämä on vasta tänään. Tuorein Chrome OS päivitys, joka tuo nyt se versio 0.10.156.46 sisältää uuden "ohjauslevy ja herkkyys asetukset", ja se varmasti tekee valtava ero. Päivitimme meidän juuri hetki sitten ja paljon kysymyksiä - eli hermostunut kursori ja hilseilevää vieritys - on paikattua. Kiitos tuore ohjelmisto, meillä oli paljon helpompaa korostamalla tekstin ja vierittämällä pituus tämän hyvin verkkosivuilla. Se sanoi, Touchpad vieläkään ei ole yhtä vastaavat kuin mitä saat Applen MacBookit tai Synaptics ClickPad Series 3 , ja että koska fyysinen laitteisto perustuu Synaptics "vanhempi sukupolvi profiili anturiteknologian eikä sen uudempi kuva tunnistus paneeli. Joko niin, uusi ohjelmistopäivitys tekee Cr-48 paljon vähemmän turhauttavaa liikkua. Google on myös rullattu uusia voima optimoinnit, näytön symbolit ja GChat parannuksia - mennä ja kokeilla sitä itse ja kerro meille mitä mieltä olet vuonna kommentteja.


Uusi Chrome OS päivitys vihdoin korjaa Cr-48: n ohjauslevy asioita perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 maaliskuu 2011 01:05:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar