fredag den 4. marts 2011

Pääkirjoitus: Se on Applen "post-PC-maailmassa - me olemme kaikki vain elää siellä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/editorial-its-apples-post-pc-world-were-all-just-living/:


Keskiviikkona Apple esitteli maailmalle ja iPad 2 . Kaunis laite, joka on varma. Monipuolinen? Varmasti. Pian myyvät kuin kuumille kiville? Ehdottomasti. Mutta käyttöönoton iteraatio on jo olemassa olevaa tuotetta ei ollut merkittävin osa tapahtumaa, eikä ollut yllätys ulkonäkö Steve Jobs. Ei Keskiviikkona tapahtuma oli merkittävä, koska se esitteli maailmalle Applen todellinen visio lähitulevaisuudessa, teema yhtiö on vihjannut, mutta ei koskaan täysin ilmaista. Tällä viikolla Apple osoitti kaikille, jos se johti haastoi kilpailijat tähän suuntaan, ja teki selväksi, että yritys ei ole pelkästään panostamiseen väittävät että avaruudessa, mutta on määrittelemättä sitä.



Tällä viikolla Apple astui "post-PC aikakauden laskenta - ja siellä ei taaksensa, ainakaan ihmiset Cupertino.



Liittymällä yhtiön jatkuva näkemys "erilainen" eräänlainen tietokoneen kanssa soundbite ystävällinen pala markkinointi-puhuvat, Apple on muuttanut pelin sääntöjä ja teki kilpailun pyrkimyksiä ei vain ylämäkeen taistelu, mutta - ainakin silmissä Steve Jobs ja yhteistyötä. - Olennaisesti kiistanalainen. Mutta mitä on "post-PC" maailmassa? Ja miksi se on merkittävä? Selitän.

Jatka käsittelyssä Pääkirjoitus: Se on Applen "post-PC-maailmassa - me olemme kaikki vain elää siellä


Pääkirjoitus: Se on Applen "post-PC-maailmassa - me olemme kaikki vain elää siellä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 19:56:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar